... bylo toho moc a mladá už nadává, at se jí věnuju
  ... bylo toho moc a mladá už nadává, at se jí věnuju   
   :huraa
  :huraaProsím mam pár otázek:
Mam Fočuse 09, 1,6 benzín a chtěl bych moc tempomat, aspoň nějaká záplata za šíleně hlučný motor na dálnici už při 130 km/h

Měl bych zájem asi o tu předělávku z ovládání radia, 3 ramenný volant se mi líbí a pěkně se drží a chtěl jsem ho při koupi Fordíku ... blbec jsem nešel rovnou do tempomatu

Příště už tu chybu neudělám
 Takže pokud mi to půjde, tak napište kam zavolat nebo napsat ... Jsem z Prahy, ale udělám si s přítelkou klidně i výlet mno, pokud to nebude až do SK
 Takže pokud mi to půjde, tak napište kam zavolat nebo napsat ... Jsem z Prahy, ale udělám si s přítelkou klidně i výlet mno, pokud to nebude až do SK   
   Ale někde blízko by to bylo super, hlavně abych to měl a kolik to tedy stojí a funguje to dobře a i ovládáni super  ??
 Ale někde blízko by to bylo super, hlavně abych to měl a kolik to tedy stojí a funguje to dobře a i ovládáni super  ?? Musim zajít do auta a zkusit jak se mi to bude ovládat při jízdě, já to ani moc nepoužívám na to rádio

SNad nebudete nadávat že se zase ptám, budu moc vděčný a zajímá mě taky názor nebo rada od vlastně zakladatele této super věci ... Samantus

Kdokoliv by to chtěl dělat podle toho schematu nech pamatuje, že je to obráceně. Proto se mi taky nezdálo to zapojení o několik příspěvků zpět...
 Kdokoliv by to chtěl dělat podle toho schematu nech pamatuje, že je to obráceně. Proto se mi taky nezdálo to zapojení o několik příspěvků zpět...