Jednou jsem si všimnul, že se mi světlo mlží, tak jsem zkoumal, čím by to mohlo být. Světlo jako takové je z výroby utěsněné, vzadu jsou takové odvětrávací špunty, je přes to nějaký tenký papír / tkanina a navrch šedivá čepička. To má zřejmě sloužit pro odvětrání malé vlhkosti, teplo žárovek případnou vodu odpaří a pak by se to mělo dostat ven, aby se vlhkost nesrážela zevnitř na skle...
ALE když do světla nateče, je té vody víc. Natéct tam může nejčastěji po projetí kaluží a kolem krytky, která se sundává při výměně žárovek. Ta by sice měla těsnit, ale to těsnění je po letech vymačkané. Navíc ta krytka nedrží tak dobře, protože jedna z paciček nahoře je urvaná, tak to tam zřejmě moc dobře nedoléhá. Nalepil jsem tam nějaké těsnění, jako se dává třeba do oken (molitan). Nejdřív jsem ale sundal ze světla krytku a nechal světlo den, noc a den otevřené (s autem jsem nikam nejel, při jízdě bych tam krytku vrátil, aby se tam nedostala voda nebo jiný bordel) a vyschlo to. Zato mi tam vletěl nějaký komár