NECHÁPU?! Ptal se na ff2 1.6 tdci 66kw a odemne dostal odpověď - a tu zopakuji po 60k km

Žádné ff3 u mě nebyla řeč

NECHÁPU?! Ptal se na ff2 1.6 tdci 66kw a odemne dostal odpověď - a tu zopakuji po 60k km
jezis nebud vztahovacnej, ja mluvil o sobe, ze by mi prislo sobecky vykecavat se v garazich, zatimco rodina by se nudila..nemluvim o vyletu! ale kdyz hrozi prvni varianta, neda se nic delatTomFocus píše:Podívej se na fotky našich předchozích srazů. Nikdo není sobecký! Byly tam "holky" s bříšky či kočárky či chodící ratolesti.
Dle osazenstva se uspůsobil program - SOBECKOST se nekonala! Sám sem rád hlídal "stroje" kočárky v předhradí, aby se mladé dětné páry mohli vydat na prohlídku![]()
Konec mega slušnosti - JSME NORMÁLNÍ pro zelené je to možná divný, ale je to tak.
No vidíš...on si ani nedal tu "práci" aby se dočetl a jsem za magorasmoula píše: 11.09.2020 20:43 Jo tady, já to hledal u mikiho co dal odkaz... No ale stejně sis dal tu práci napsat do jiného tématu. Proč to nešlo napsat rovnou do původního?![]()
Po druhy krat sa ta to pytam, princeznicka, kedy som ti povedal nepekne slovko? Ak beries nesuhlas s tvojimi vyplodmi za neviem aku urazku... to svedci o tvojej zakomplexovanosti.TomFocus píše: 11.09.2020 19:15 Je fakt, že jsem tu byl vždy slušný a po tom co předvedl Stano bez důvodu k mé osobě je to jedinej na koho tady budu vostrej než budu bananovan.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti