Předem díííky moc

Ono to není vždy jen o tom otočení knoflíkem.liskanet99 píše: A co se na to vybodnout a proste otocit tim knoflikem a rozsvitit poradny svetla. Ja tyhle prizemni dodelany mzouratka co jen hyzdej auta proste nechapu - poradne to nesviti, je to nizko a vypada to ohavne. Presne tohle sem videl na fofoII - majitel to tam nejak vyrezal asi flexou no proste hruza....
To je sice pravda, ale homologizacny urad EU povedal, ze je to OK. Aspon vidno, ze v zapadnej casti EU maju iba rovne dialnice, ziadne horizontyLukášV píše:Jenže,když je auto za horizontem tak ho pak vidíte až na poslední chvíli tím že mu to svítí u spodku auta .. už se mi to stalo kolikrát ..
Zatial som neprisiel na to, preco sa vzadu nema svietit. Kolko krat je este vidno, ale uz sa stmieva, alebo cez den prechadzam pod zeleznicnou tratou, cez taky podjazd = tunel dlhy 5m, alebo som v tieni stromov, ked je zamracene, to by pomolo svietenie v zadu.LukášV píše:Kota ? asi jezdíš po rovinách .. u nás v opičích horách ..![]()
Tak já sám mám také denní svíc ,ale jak řikám hodně krát se mi stalo že jsem v houpákách předjížděl a pak se vynořilo auto .. jediný nákladáky maj denní svícení výš než normál světla![]()
A včera jsem se bavil o dennim svícení s vedoucím dopravky v ul a říkal že rozměrama denní svícení sedí na mlhová světla .. a pokud se zajistí to že svítí jen to a ne i zadek tak to nikomu nevadí
Jo dneska snezi a jel jsem na denisilverwolf píše:Protože tady jde o to, abys byl včas VIDĚNTo že zadek nesvítí je proto, že jednak máš rychlost vozidla přizpůsobit ........ bla bla a navíc máš dodržovat bezpečnou vzdálenost a předvídat
Plné osvětlení máš používat za snížené viditelnosti. Ne jako některý nemehla, který ještě za soumraku jedou na denní
Takze som urobil nejake foto.ttix píše:..jo, přesně tak, myslel jsem detaily ( umiestnenie riadiacej jednotky za znackou pred chladicom, prisrobovanie LED a zapojenie kablov (k baterke, na kostru a do svetla)).....
Předem díííky moc
Riadiaca jednotkaNicco píše:Takze som urobil nejake foto.ttix píše:..jo, přesně tak, myslel jsem detaily ( umiestnenie riadiacej jednotky za znackou pred chladicom, prisrobovanie LED a zapojenie kablov (k baterke, na kostru a do svetla)).....
Předem díííky moc
Super...len to naletovávanie sa do káblov mi nesedí a bolí ma keď čítam o "tej šróbe" v češtine je to "ten šroub" a u nás "tá skrutka". Teda "priskrutkovaná" a ak sa jedná o samorezku tak trebárs samorezná skrutka - tie do dreva sa volali "vruty"...Nicco píše:Takze som urobil nejake foto.ttix píše:..jo, přesně tak, myslel jsem detaily ( umiestnenie riadiacej jednotky za znackou pred chladicom, prisrobovanie LED a zapojenie kablov (k baterke, na kostru a do svetla)).....
Předem díííky moc
BobTDCi píše:Super...len to naletovávanie sa do káblov mi nesedí a bolí ma keď čítam o "tej šróbe" v češtine je to "ten šroub" a u nás "tá skrutka". Teda "priskrutkovaná" a ak sa jedná o samorezku tak trebárs samorezná skrutka - tie do dreva sa volali "vruty"...Nicco píše:Takze som urobil nejake foto.ttix píše:..jo, přesně tak, myslel jsem detaily ( umiestnenie riadiacej jednotky za znackou pred chladicom, prisrobovanie LED a zapojenie kablov (k baterke, na kostru a do svetla)).....
Předem díííky moc
Konečne ale viem že toto - je snímač teplomera. Lebo som to netušil a lámal som si hlavu nad tým, že na čo to je..
Myslel som že niečo pre predpínače pásov - ale to ide asi spoločne z kocky pre airbagy nainštalovanej na tuneli pri šaltpáke obvykle.
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host