Taky jsem se dočetl že vadné řídící jednotky patří k nejčastější závadám na Focusech, a já to zrovna chytnu

Kde to psali, ze to je nejcastejsi zavada?M1chal píše:Vypadá to , že se semnou rozloučila řídící jednotka.Zítra budu vědět víc, mám vyměněné svíčky, kablíky i nějakou cívku, ale pořád to blbne, takže je asi špatná řídící jednotka.Chtěl bych se zeptat měnil tady někdo řídící jednotku??? Kolik to asi stojí origoš od Fordu a neoriginál????????
Taky jsem se dočetl že vadné řídící jednotky patří k nejčastější závadám na Focusech, a já to zrovna chytnu
![]()
Víz závady dole v článku http://www.auto.cz/ojete/ford-focus-vys ... -cenu.htmlAhmed píše:Kde to psali, ze to je nejcastejsi zavada?M1chal píše:Vypadá to , že se semnou rozloučila řídící jednotka.Zítra budu vědět víc, mám vyměněné svíčky, kablíky i nějakou cívku, ale pořád to blbne, takže je asi špatná řídící jednotka.Chtěl bych se zeptat měnil tady někdo řídící jednotku??? Kolik to asi stojí origoš od Fordu a neoriginál????????
![]()
Mozna ji uz nekdo menil, ale urcite to byly spise vyjimky. Vetsinou se jenom prehraje program a je to ok.
No já doufám, že problém bude v něčem jiném, protože výměny RJ se docela bojímAhmed píše:Ridici jednotka je posledni vec, co ti odejde, bat se toho urcite nemusis. V takovych clancich vetsinou delaji z komara velblouda a o skutecnych a castych problemech ani tuk.
mě to startuje, takže mám naději že ř. jednotka je OK.No držím palceHelena píše:Jednotku uz shanime kde se da. Ta pouzita pry vyjde kolem 5 tis. Ted jsem zrovna dostala info,ze nam to udela znamy znamych za 5 tis i s praci, ale jeste budeme s vymenou obezretni a budeme hledat jinou zavadu. Myslim ze vymena RJ je az na poslednim miste. Trochu se bojim,aby to pak v budoucnu nejak neblblo.Preci jen vymenit nekomu mozek neni jen tak. Popravde autorizovanemu servisu moc neduveruji.
Zdarec, jestli jsi z Hradce, tak možná uvažuješ o návštěvě Ford AutoIn, tak na to raději zapomeň, to je skupinka kolíků na úrovni servisman - beginner a ty ti asi nepomůžou. Dobré reference má Ford Charouz Čáslav, trošku z ruky, ale lepší než Brno ne?Helena píše:Jednotku uz shanime kde se da. Ta pouzita pry vyjde kolem 5 tis. Ted jsem zrovna dostala info,ze nam to udela znamy znamych za 5 tis i s praci, ale jeste budeme s vymenou obezretni a budeme hledat jinou zavadu. Myslim ze vymena RJ je az na poslednim miste. Trochu se bojim,aby to pak v budoucnu nejak neblblo.Preci jen vymenit nekomu mozek neni jen tak. Popravde autorizovanemu servisu moc neduveruji.
Uz jsem ti odpovedel v tom druhem vlakne. Ve Fordu kdyz se jim nechce, tak resi opravy vymenou toho nejdrazsiho a pri tom opravi tu blbost, ktera za to muze. V jednom nejmenovanem autor. servise prijedes s autem, co nejede a on aniz by se na to podival rekne, ze se to zavzdusnuje, vezme 1000,- a posle te pryc, az po dlouhem dohadovani, nadavani a vyhrozovani jsou schopni se na to podivat a hledat pravou pricinu hned.Helena píše:Tak moc dekuji za rady. Nakonec to teda asi budeme resit uplne mimo autor. servis. Pristi tyden dam vedet, jak to dopadlo. Teda doufam, ze do te doby uz bude vse ok.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů